#HairJoi Blog

Nieuwe trends, haartips en sterrenlooks onder één stijlvol dak! Krijg direct advies en tips van experts om helemaal blij van te worden. Hair Joi Blog is je ultieme startpunt, voor elke dag.

  • Alle
  • #HairJoi Blog
  • Sterrenlooks
  • Haartips
  • Everyday Joi
  • Formules
  • Hot Topics

JOICO SCHOOL CONTEST 2024

De JOICO School Contest Finale 2024, met het thema “beYOUtiful”, draaide helemaal om zelfliefde. Dit thema moedigde studenten aan om hun eigen unieke schoonheid te omarmen en te vieren.

Sofie Schrauwen – INNERJOI ambassadeur voor JOICO Belgium

Veel mensen zijn zich steeds meer bewust dat klimaatveranderingen en schade aan het milieu realiteit zijn geworden. Met INNERJOI willen we liefhebbers van pure schoonheid en natuurlijke ingrediënten de kans bieden om onze collectieve ecologische voetafdruk te verkleinen.

Embrace your InnerJOI – Feelgood day

De ethos van JOICO is de ‘joi van gezond haar’ – met INNERJOI blijft JOICO trouw aan zijn doel. INNERJOI biedt het plezier om iets goeds te doen, iets dat gezonder is voor het milieu en gezond voor het haar.

JOICO kappers knallen het eindejaar in met een heuse party

Op 27 november gaven wij, JOICO Belgium, ‘the Cue’ om af te tellen naar de feestdagen, dit samen met 150 kappers en hun teams om de boost voor de drukke aankomende periode in de salons te beleven.

Het perfecte blond in de winter

Ontdek hoe je na de zomer je balayage kunt aanpassen voor een perfecte herfst- en winterlook. Niet alle klanten flatteren met dezelfde tinten, dus het is belangrijk om het juiste kleurenpalet te kiezen op basis van hun type.

Cut & Color Trends 2023-2024 – de magie van trendsettende looks

De JOICO cut & color trends voor FALL/WINTER 23-24 werden begin november voorgesteld door JOICO Belgium Educators Sofie Willems & Eline Pemen in samenwerking met Wesley Hannes, Creative Artist voor het JOICO EMEA & Belgium Team.

Met Color Excellence transformeert JOICO Belgium onderwijs tot een ervaringsgerichte beleving

Het gamma innovatieve kleuren van JOICO staat garant voor prachtige kleurresultaten in combinatie met mooi en gezond haar! De nieuwe professionele kleurtraining “Color Excellence” combineert topproducten met exclusieve content om uit te blinken op elk kleurterrein.

JOICO SCHOOL CONTEST 2023

Rise-up was het thema van onze Joico School Contest Finale.
Groeien en elkaar stimuleren om te groeien, samen naar nieuwe hoogten rijken.

Valérie Marichal – Blonde ambassador voor JOICO belgium

Met trots kondigen we aan dat JOICO Belgium Design Team member Valérie Marichal werd geselecteerd als BLONDE AMBASSADOR voor JOICO Belgium.

De NIEUWE JOICO Vero K-Pak Color Masterpiece Collection 2023

Hoewel de rock & roll-invloed niet nieuw is in haartrends, hebben Sofie Schrauwen & Robby Osselaer de NIEUWE JOICO Masterpiece Collection 2023 gemaakt om een briljante balans vast te leggen tussen zorgeloze overgave en gedurfde rebellie, wat deze artiesten op zichzelf al legendarisch maakt.

JOICO SCHOOL CONTEST 2022

Op maandag 16 mei vond de finale van de JOICO School Contest plaats in Tripl, de prachtig gerenoveerde ex-brouwerij van Ginder-Ale, in Merchtem.

Think Pink

JOICO knipt voor Think Pink om het “Geef om Haar” en het “Share your Care” fonds* van Think Pink te steunen in oktober, de nationale maand die in het teken staat van de strijd tegen borstkanker.

Emma Roberts: beste haar op de Oscars

Dit waren onze hoogtepunten bij deze editie van de Oscars: uitgedoste filmsterren die nietsvermoedende bioscoopbezoekers verrassen, Jimmy Kimmel belooft een jetski aan wie de kortste speech geeft en Emma Roberts' "vintage glam" droomkapsel dat perfect bij het retrothema van deze Oscaruitreiking paste. Neem samen met ons een kijkje achter de schermen en ontdek hoe Emma's [...]

2 feestelijke haarlooks in minder dan 5 minuten

HALF OPGESTOKEN KNOT We zijn dol op de vrouwelijke en eenvoudige topknot… maar met dit half opgestoken, half los kapsel zie je er zelfverzekerd en tegelijk nonchalant uit. Richard legt je stap voor stap uit hoe je deze look creëert: DE LOOK IN AMPER 5 MINUTEN: • Neem een sectie boven het oor (van oor [...]

Zo houdt Julianne Hough haar blonde haar gezond (thuis!)

Laten we eerlijk zijn: wanneer je je haarkleur verandert voor een acteerrol, evenement of optreden bij America's Got Talent komt bescherming op de eerste plaats. En bij deze ster is dat best vaak. We spraken met Jules en Jill over kleur, verzorging en het stijlen van Hollywoodhaar op "vrije dagen" waarop de rode loper is opgerold. [...]

Dit Defy Damage-duo won een Hollywood Life Award

Niemand die beter weet hoe baanbrekend Defy Damage is dan Larisa Love, merkambassadeur van Joico. Ze gebruikt deze producten elke dag in het salon en zorgt ervoor dat klanten thuis hetzelfde doen, zodat ze nog lang van hun nieuwe haarkleur kunnen genieten. Dit baanbrekende verzorgingssysteem is ontworpen om je dagelijkse routine drastisch te veranderen en [...]

Waarom JoiFull en Blonde Life Violet Self.com-winnaars zijn

Toen Self.com hun grote winnaars van 2020 bekendmaakte, draaide het niet enkel om producten die bij de redactie in het oog sprongen. Om er zeker van te zijn dat de producten gezond haar en echte resultaten leveren, schakelden ze de hulp in van een panel van dermatologen om te bepalen welke producten/ingrediënten/prioriteiten de moeite waard [...]

Dof en droog haar? Bekijk deze winterse haartransformaties…

Verkeert je haar in een slechte conditie deze winter? Jill Buck, JOICO Celebrity Artist van Salon Nine Zero One, biedt hulp bij droogheid, dofheid en schade met drie noodplannen die elke storm aankunnen en je haar weer gezond maken. PROBLEEM #1: DE KLEUR VERWOEST JE HAAR Een glorieuze, intense haarkleur waar je veel geld en [...]