Back Bar Blog

Je toegangskaart tot formules, zakelijke tips, haarstijlen van beroemdheden, tutorials én de hotste trends. Zo ben je altijd up-to-date.

JOICO SCHOOL CONTEST 2023

Rise-up was het thema van onze Joico School Contest Finale.
Groeien en elkaar stimuleren om te groeien, samen naar nieuwe hoogten rijken.

Valérie Marichal – Blonde ambassador voor JOICO belgium

Met trots kondigen we aan dat JOICO Belgium Design Team member Valérie Marichal werd geselecteerd als BLONDE AMBASSADOR voor JOICO Belgium.

JOICO SCHOOL CONTEST 2022

Op maandag 16 mei vond de finale van de JOICO School Contest plaats in Tripl, de prachtig gerenoveerde ex-brouwerij van Ginder-Ale, in Merchtem.

Think Pink

JOICO knipt voor Think Pink om het “Geef om Haar” en het “Share your Care” fonds* van Think Pink te steunen in oktober, de nationale maand die in het teken staat van de strijd tegen borstkanker.

Zonovergoten blond

Lisa Satorn, senior styliste bij 901 Salon, creëerde deze zonovergoten, blonde look. Haar inspiratie: zon, zee en strand. “De klant heeft prachtig, dik, lang haar dat verlangt naar “minder is meer”. Bovendien wilde de klant haar grijze haren camoufleren.”

Ga voor (een beetje) korter haar

Voor wie geen te radicale haarverandering wil, is een pony geen slecht idee. Een pony geeft je een compleet nieuwe look zonder dat je je lange haar hoeft te knippen.

Gouden babylights

Zonnige highlights blazen nieuw leven in je look. Kies voor een verfijnde look die niet streperig is met ultrafijne highlights (babylights) die gelijkmatig over het hele hoofd zijn aangebracht.

Seaside Blonde

"Toen ik Allie voor de eerste keer ontmoette, vroeg ik naar haar levensstijl, conditie van haar haar en welke blonde tint ze wilde hebben. Rekening houdend met hoeveel haar ze had en hoe licht ze het wilde, wist ik dat ik enkel met JOICO Blonde Life het haar kon oplichten om het tegelijk gezond te [...]

Honeycomb Blonde Curls

"Het vergde heel wat planning om Deja's haar van zwart naar prachtig honingblond op te lichten. Ik heb bij onze consultatie eerst op een plukje haar getest. Zo stelde ik vast dat haar haar was gekleurd met zwarte haarverf uit de drogisterij. Ik nam grotere secties om het applicatieproces te versnellen en koos voor een [...]