Emma Roberts: beste haar op de Oscars

Dit waren onze hoogtepunten bij deze editie van de Oscars: uitgedoste filmsterren die nietsvermoedende bioscoopbezoekers verrassen, Jimmy Kimmel belooft een jetski aan wie de kortste speech geeft en Emma Roberts’ “vintage glam” droomkapsel dat perfect bij het retrothema van deze Oscaruitreiking paste. Neem samen met ons een kijkje achter de schermen en ontdek hoe Emma’s kapsel ontstond dat zelf een prijs verdiende…

 

Er hing elektriciteit in de lucht toen Hollywood-lieveling Emma Roberts in de haar- en make-upstoel zat voor haar opwachting op de rode loper. Met Joico en sterrenstyliste Nikki Lee van het beroemde salon Nine Zero One in LA van de partij wist iedereen, waaronder ook Emma, dat het resultaat fantastisch zou zijn. En dat was het ook. “We wilden Emma’s haar strak en klassiek houden zodat het kapsel paste bij haar vintage ogende jurk van Prada”, vertelde Nikki die met het glamteam aan de slag ging met haar favoriete Joico-producten. “Ze zag eruit als een vintage droom!” Zo krijg je de oogverblindende look:

  • Nikki droogde eerst Emma’s haar met een handdoek. Daarna bracht ze de volumizing spray op de wortels aan en de leave-in conditioner op de punten.
  • Vervolgens föhnde ze het haar met haar favoriete föhn Neuro Halo voor een zijdeachtige glans.
  • Toen Emma’s haar volledig droog was, bracht Nikki JOICO Ironclad Thermal Protectant Spray op kwetsbare lokken aan om ze te beschermen tegen de hitte van de steiltang.
  • Met een steiltang die ze diagonaal hield, creëerde ze de vorm van gladde golven in Emma’s haar.
  • Glad betekent niet plat. De Body Shake Spray van JOICO gaf Emma’s blonde haar een volle, luchtige finish.