Dit Defy Damage-duo won een Hollywood Life Award

Defy Damage Model Hair BeforeDefy Damage Model Hair After

Niemand die beter weet hoe baanbrekend Defy Damage is dan Larisa Love, merkambassadeur van Joico. Ze gebruikt deze producten elke dag in het salon en zorgt ervoor dat klanten thuis hetzelfde doen, zodat ze nog lang van hun nieuwe haarkleur kunnen genieten. Dit baanbrekende verzorgingssysteem is ontworpen om je dagelijkse routine drastisch te veranderen en de gezondheid van je haar te transformeren. Het resultaat zie en voel je METEEN. En de redactie van Hollywoodlife.com kon haar lof voor Defy Damage niet onder stoelen of banken steken:

“Deze shampoo en conditioner maken je haar gezonder dan ooit…. Ook als je je haar stijlt met een steil- of krultang, blijft het sterk. Het ruikt ook heerlijk, wat altijd een bonus is. Bovendien maakt het je haar niet vettig of zwaar.” — Avery Thompson, Senior Entertainment Editor

DEFY DAMAGE TIPS VAN EEN EXPERT

Haren zoals een rockster? Probeer deze tips voor succes van professionele colorist Larisa Love:

Defy Damage Protective Shampoo
• Breng een hoeveelheid zo groot als een muntstuk op de hoofdhuid aan. Masseer het volledig in vochtig haar en laat het grondig inwerken.
• Laat de shampoo 1 tot 3 minuten goed schuimen voor een reiniging zoals in de salon.
• Gebruik je vingers en maak ronddraaiende bewegingen om de shampoo diep in de hoofdhuid te laten doordringen en het haar zo volledig mogelijk te reinigen.

Defy Damage Protective Conditioner
• Gebruik iets meer naargelang de haarlengte en -dikte, zodat al het haar grondig wordt verzorgd.

Defy Damage Protective Masque
• Breng op de middellengtes en punten van vochtig haar aan. Gebruik één keer per week na het wassen. Laat 5 tot 15 minuten inwerken voor het beste resultaat.
• Breng bij erg poreus of beschadigd haar het masker twee keer per week aan totdat het haar merkbaar gezonder en sterker is.
• Probeer het volgende om het product diep te laten doordringen: breng het product aan, doe je haar omhoog en klem het vast, wikkel het in huishoudfolie en laat het product 20 minuten inwerken.

Defy Damage Protective Shield
• De leave-in behandeling: Pomp 1 tot 2 keer en breng het product op de middenlengtes en punten aan, naargelang de haarlengte – en dichtheid. Kam door het haar voor een gelijkmatige verdeling en ga verder met je stylingproducten zoals gewoonlijk.
• Combineer met andere behandelingen, zoals Luster Lock Multi-Perfector Spray, om het haar volledig te ontwarren.