Onze salonsterren

PROFESSIONELE HAARVERZORGING
ALLEEN IN SALONS

Ontdek de transformerende kracht van gezond haar...

Bij Joico weten we maar al te goed met welke de haaruitdagingen je elke dag in het salon te maken krijgt. Maak het haar van je klanten weer gezond met onze producten. Van het voorkomen van schade tot het herstellen van het meest beschadigde haar.

HERSTEL ALLE SCHADE AAN HET HAAR

K-PAK Professional

Professional in-salon Hair Repair System
Maak kennis met het geheime wapen van haarstylisten om kleuringen en oplichtingen naar een hoger niveau te tillen. Deze professionele behandeling herstelt, versterkt en beschermt beschadigd haar in slechts vier stappen. Voor adembenemend, gezondere uitziend haar.

• Optimaliseert het resultaat van kleur-, permanent- en steilbehandelingen
• Herstelt, versterkt en beschermt beschadigd haar
• Na één behandeling ziet het haar er beter uit en voelt het beter aan
• Meteen 2,7x sterker haar*

Defy Damage
Protective Shield

Een echte held die beschermt tegen de schadelijke effecten van dagelijkse styling, UV-stralen en milieuvervuiling! Dit beschermingsschild voorkomt schade en kleurvervaging zodat het haar er mooi, levendig en gezond blijft uitzien. Het versterkt het haar van binnenuit. Gebruik vóór het stylen.

K-Pak
Color Therapy

Luster Lock vormt de perfecte extra behandeling in het salon. Bied je kleurklanten de professionele Luster Lock-behandeling aan voor een directe zachtheid, glans, kambaarheid en kleurintensiteit. Geef ze ook een tube voor thuis, zodat hun haar na elk gebruik sterker en gezonder wordt. Breng op vochtig haar aan of op droog haar als pre-shampoo! Breng tussen de folies of op de haarlengte aan terwijl je de basiskleur laat inwerken. Was daarna uit met de haarkleur.

Moisture
Recovery

Vijf minuten. Langer heeft deze hydraterende redder in nood niet nodig om het haar van je klant te hulp te schieten. Niet alleen hydrateert het intens de droogste haarlokken, maar het maakt het haar ook sterker en vermindert haarbreuk.

…aanvullend op deze producten biedt JOICO nog talloze op maat gemaakte verzorging en maskers die speciaal zijn afgestemd op specifieke haartypes

DE VOLGENDE GENERATIE TEGEN SCHADE
DEFY DAMAGE

Defy Damage

De baanbrekende Defy Damage ProSeries 1 & 2 beschermen en versterken haarbruggen voor een gezonde haartransformatie vóór chemische behandelingen. Met Defy Damage profiteer je onmiddellijk van zichtbare en voelbare resultaten.

Defy Damage beschermt elk haartype tegen de schadelijke effecten van dagelijkse hittestyling, UV-stralen en milieuvervuiling die leiden tot droog, dof en futloos haar.