ONTDEK DE KRACHT VAN 10!

NIEUWE LUMISHINE LUMI10 SNELLE DEKKING PERMANENTE KLEUR 

Tijd is geld dus laat elke minuut tellen met LUMI10™. Deze professionele permanente haarkleuring is geformuleerd met het Quick Coverage System™ voor 100% grijsdekking in slechts 10 minuten én 2x zoveel glans.* Nu kun je tijd maken voor meer klanten en tegelijk rekenen op dezelfde betrouwbare resultaten van de LumiShine-collectie. 

*vs. onbehandeld, beschadigd haar 

STYLE & FINISH

Til je stijl naar een hoger niveau met vooruitstrevende producten die zijn ontworpen om het haar te beschermen tegen de dagelijkse effecten van omgevingsinvloeden. Van vochtigheid tot vervuiling en van UV-stralen tot de effecten van hittetools.

IT’S A COLORFUL LIFE – MAKE IT LAST!

WIL JE NA HET SALONBEZOEK DIE FELLE, FANTASTISCHE, LEVENDIGE KLEUR BEHOUDEN? VOEG DAN DE JOICO COLORFUL AAN JE HAARVERZORGINGSROUTINE TOE!

BLUE ASH SERIES

BLAUWTINTEN TEGEN GEELTINTEN

NIEUWE VERO K-PAK COLOR PERMANENT CRÈME COLOR BLUE ASH SERIES

Recente #HairJoi artikelen

JOICO SCHOOL CONTEST 2022

Op maandag 16 mei vond de finale van de JOICO School Contest plaats in Tripl, de prachtig gerenoveerde ex-brouwerij van Ginder-Ale, in Merchtem.

Think Pink

JOICO knipt voor Think Pink om het “Geef om Haar” en het “Share your Care” fonds* van Think Pink te steunen in oktober, de nationale maand die in het teken staat van de strijd tegen borstkanker.

Zonovergoten blond

Lisa Satorn, senior styliste bij 901 Salon, creëerde deze zonovergoten, blonde look. Haar inspiratie: zon, zee en strand. “De klant heeft prachtig, dik, lang haar dat verlangt naar “minder is meer”. Bovendien wilde de klant haar grijze haren camoufleren.”

Ga voor (een beetje) korter haar

Voor wie geen te radicale haarverandering wil, is een pony geen slecht idee. Een pony geeft je een compleet nieuwe look zonder dat je je lange haar hoeft te knippen.

Pro Salon Education

Dit educatieve platform is boeiend en 24u/24u toegankelijk. Je vindt er al onze trainingen, online lessen en binnenkort nog meer. JOICO Belgium biedt de ultieme, globale leerervaring.

BEGIN JE OPLEIDING NU MET JOICO PRO EDUCATION

ONTMOET DE JOICO EXPERTS

Maak kennis met de getalenteerde JOICO-familie! We stellen met trots onze guest artists, JOICO Belgium Design Team members en bejubelde iconen uit de branche voor die met ons samenwerken om jouw vaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen.