JOICO knipt voor Think Pink om het "Geef om Haar" en het "Share your Care" fonds van Think Pink te steunen in oktober, de nationale maand die in het teken staat van de strijd tegen borstkanker.

STYLE & FINISH

Schud, spray, breng je haar in model en tover het om in een prachtige, gezond uitziende stijl, met een baanbrekende technologie die de conditie van je haar daadwerkelijk verbetert en behoudt. Van sprays (van lichte tot zeer sterke fixatie), mousses, gels tot lotions en texturizers: klaar voor elke uitdaging.

ONTWAAK MET HET HAAR VAN JE DROMEN

WIL JE NA HET SALONBEZOEK DIE FELLE, FANTASTISCHE, LEVENDIGE KLEUR BEHOUDEN? VOEG DAN DE NIEUWE JOICO COLORFUL AAN JE HAARVERZORGINGSROUTINE TOE!

IT’S A COLORFUL LIFE – MAKE IT LAST!

BLUE ASH SERIES

BLAUWTINTEN TEGEN GEELTINTEN

NIEUWE VERO K-PAK COLOR PERMANENT CRÈME COLOR BLUE ASH SERIES

MEER INFO

Recente #HairJoi artikelen

Think Pink

JOICO knipt voor Think Pink om het “Geef om Haar” en het “Share your Care” fonds* van Think Pink te steunen in oktober, de nationale maand die in het teken staat van de strijd tegen borstkanker.

Zonovergoten blond

Lisa Satorn, senior styliste bij 901 Salon, creëerde deze zonovergoten, blonde look. Haar inspiratie: zon, zee en strand. “De klant heeft prachtig, dik, lang haar dat verlangt naar “minder is meer”. Bovendien wilde de klant haar grijze haren camoufleren.”

Ga voor (een beetje) korter haar

Voor wie geen te radicale haarverandering wil, is een pony geen slecht idee. Een pony geeft je een compleet nieuwe look zonder dat je je lange haar hoeft te knippen.

Gouden babylights

Zonnige highlights blazen nieuw leven in je look. Kies voor een verfijnde look die niet streperig is met ultrafijne highlights (babylights) die gelijkmatig over het hele hoofd zijn aangebracht.

Pro Salon Education

Dit educatieve platform is boeiend en 24u/24u toegankelijk. Je vindt er al onze trainingen, online lessen en binnenkort nog meer. JOICO Belgium biedt de ultieme, globale leerervaring.

BEGIN JE OPLEIDING NU MET JOICO PRO EDUCATION

ONTMOET DE JOICO EXPERTS

Maak kennis met de getalenteerde JOICO-familie! We stellen met trots onze guest artists, JOICO Belgium Design Team members en bejubelde iconen uit de branche voor die met ons samenwerken om jouw vaardigheden naar een nog hoger niveau te tillen.