Zo houdt Julianne Hough haar blonde haar gezond (thuis!)

Jules Hough Blonde Hair BeforeJules Hough Blonde Hair After

Laten we eerlijk zijn: wanneer je je haarkleur verandert voor een acteerrol, evenement of optreden bij America’s Got Talent komt bescherming op de eerste plaats. En bij deze ster is dat best vaak. We spraken met Jules en Jill over kleur, verzorging en het stijlen van Hollywoodhaar op “vrije dagen” waarop de rode loper is opgerold. Ontdek het als eerste…

Jules over haarkleuringen...

“Blond is mijn go-to look. Het is mijn natuurlijke haarkleur en ik voel me er het beste bij. Ik keer als het ware altijd terug naar mijn roots. Als ik een favoriete kleur moet kiezen die niet mijn natuurlijke haarkleur is, dan ga ik voor de rode coupe die ik vorig jaar had. Dat was waarschijnlijk mijn mooiste haarkleur ooit. Zou ik mijn haar nog eens rood verven? Absoluut! Haar groeit altijd terug, maar je hebt beschermende ingrediënten nodig om het gezond te houden. Haarkleur kent voor mij geen grenzen. Ik vind het een geweldige manier om jezelf uit te drukken. Wie weet wat ik de volgende keer doe!”

Over bescherming gesproken...

“Ik heb allereerst veel geluk dat ik veel haar heb dat ook zeer snel groeit. De stylisten met wie ik samenwerk, zoals Jill en Riawna [van Nine Zero One Salon in LA], focussen altijd op de gezondheid van het haar en niet alleen op de look. Ze zijn op beide vlakken experts, dus ik ben in extra goede handen! Ik profiteer van alle voordelen!”

Must-have producten…

“Ik gebruik Joico Defy Damage Protective Shield omdat ik mijn haar vaak aan de lucht laat drogen. Als ik het föhn of als ik met stylisten samenwerk die ik niet zo goed ken, gebruik ik het altijd zodat mijn haar zeker is beschermd. Defy Damage voldoet aan al mijn haarbehoeften. Zo hoef ik niet op anderen te vertrouwen om mijn haar te beschermen als ze het stijlen”.

Haar op vrije dagen…

“Ik laat mijn haar het liefst aan de lucht drogen. Ik laat momenteel mijn pony groeien, waardoor mijn haar er iets warriger en nonchalanter uitziet. Hoe wilder, hoe beter, zou ik haast zeggen. Ik draag mijn haar eerst los en daarna bind ik het in een lage, “messy” paardenstaart. Wanneer mijn haar echt vettig wordt, kam ik het met gel strak naar achteren en klaar. Drie kapsels in één week zonder te wassen!”

Jills slotwoord over het verzorgen van blond haar…

Jules gebruikt sinds kort de Defy Damage At-Home series (vooral Protective Shield en Protective Masque). Deze lijn beschermt het haar optimaal en voorkomt schade door hittestyling, UV-stralen en vervuilende stoffen. Bij een salonbezoek kunnen we haar lokken dan nog meer oplichten zonder de gezondheid van het haar in het gedrang te brengen. Ze gebruikt ook de Color Balance Purple Shampoo als toner om geeltinten tegen te gaan. Jules wisselt deze shampoo af met de Blonde Life shampoo.