Always-on educatie !

LUMISHINE LUMI10 COLOR product knowledgeTijd is geld, dus zorg ervoor dat elke minuut telt. LUMI10, onze professionele permanente haarkleuring is geformuleerd met het Quick Coverage System™ om 100% grijsdekking te leveren in slechts 10 minuten terwijl het ook tot 2x zoveel glans geeft. Leer alles over hoe je tijd kan vrijmaken voor meer klanten terwijl je toch dezelfde voorspelbare resultaten kan verwachten van LumiShine.
Marc Antoni Autumn/Winter Trends Collection for JOICO Step by StepSommigen noemen het het Queen’s Gambit-effect … wij noemen het Marc Antoni Magic, omdat rood nooit vuriger is geweest. Met LumiShine Powerhouse Reds is een adembenemende dieprode kleur gecreëerd. De collectie blijft trouw aan de toon en levert uitzonderlijk glanzende, gezond ogende, kleurvaste kleuren. Bekijk de volledige stap-voor-stap om deze look te creëren in deze video.
JOICO Vero K-Pak Age Defy Product KnowledgeVeroudering heeft ook invloed op de conditie van ons haar. Breng de glorieuze look en feel van de jeugd terug met Vero K-Pak Age Defy, waarvan bewezen is dat het de belangrijkste tekenen van ouder wordend haar ongedaan maakt. Bekijk deze video om alles te weten te komen wat je moet weten.
JOICO Style & Finish Product KnowledgeHet kan een uitdaging zijn om de perfecte Style & Finish-producten voor bepaalde haartypes of stijlen te vinden of aan te bevelen. Met de collectie van JOICO kunnen we je gezond, glanzend en sterk haar bieden en tegelijkertijd de perfecte stijl garanderen. Bekijk deze video om alles te weten te komen over de vernieuwde Style & Finish-collectie.
JOICO Vero K-Pak Permanent Color Product KnowledgeOp zoek naar een kleurmerk dat perfect is voor de artistiek avontuurlijke colorist in jou? Met het Vero K-Pak Color puur-toon permanente crème-kleuring palet kan je eindeloos unieke tinten creëren met de onovertroffen conditie, levendigheid en het totale vertrouwen dat alleen JOICO kan bieden. Ons educatie team vertelt je alles wat je moet weten over onze Vero K-Pak Permanent Color.
K-Pak Color Therapy Product KnowledgeWil je jouw klanten haarherstel, kleurlevendigheid en een lang houdbare kleur bieden? Dan introduceren we graag ons K-Pak Color Therapy programma dat precies dat biedt voor je kleurklanten! Bekijk deze video om er alles over te weten te komen.
2021 Trends by Marc Antoni for JOICO - Step by Step Look 2Commercieel, salonvriendelijk en trendy. Deze look uit de 2021 Trends by Marc Antoni for JOICO Collection vinkt alle vakjes aan. Bekijk de volledige stap-voor-stap om deze look te creëren in deze video.
JOICO Colorful Product KnowledgeHet geheim om die felle, fantastische en levendige kleur lang na het salonbezoek te behouden? Maak kennis met Colorful, de nieuwste toevoeging aan de JOICO Care-portfolio. Bekijk deze video om erachter te komen waarom dit een absolute must-have is!
Joicolor pre & post color services Product KnowledgeHeb je hulp nodig bij het aangaan van je grootste kleuruitdagingen terwijl je de gezondheid van jouw klanten hun haar wil behouden? Maak kennis met de professionele JOICO Color Care systemen: Defy Damage Pro Series  &  het K-Pak Hair Repair System. Ontdek waarom je deze innovaties nodig hebt en wanneer en hoe je ze kan gebruiken.
Vero K-Pak Lighteners Product KnowledgeHet kiezen van de juiste ontkleuring is essentieel voor het creëren van de perfecte blondine. JOICO maakt er een prioriteit van om ontkleuringsproducten aan te bieden die prachtig en egaal blond creëren met behoud van de gezondheid van het haar. Educator Lore Janssens laat je kennis maken met de Vero K-Pak Lighteners!
JOICOLOR Portfolio overviewEen overzicht van het volledige JOICOLOR Portfolio. Ontdek onze innovatieve kleurlijnen – van LumiShine tot Blonde Life en van Vero K-Pak Color tot Color Intensity.
Blonde Life Lighteners Product KnowledgeZijn blond services ook een van de meest gevraagde services in jouw salon? Dan heb je oplichtende producten nodig waarop je kan vertrouwen. Leer alles over JOICO lighteners waarmee je veilig en in een flits mooi blond krijgt!
Blonde Life Quick Toners Product KnowledgeAls het om blonderen gaat, is het creëren van de nodige lift één ding…. het selecteren van de ideale toner is een heel ander verhaal. Maak kennis met een snelle en krachtige manier om je stempel te drukken op geblondeerde looks met JOICO Blonde Life Quick Toners.
JoiFull Product KnowledgeGebrek aan volume is een veelvoorkomend haarprobleem, maar volumineus haar kan op veel manieren worden bereikt – het juiste kapsel, de juiste kleurtechniek en niet te vergeten de juiste verzorgings- en stylingproducten! In deze video leer je alles over JoiFull – het perfecte assortiment voor langdurig, vol en luchtig volume.
Blonde Life Hyper High Lift Product KnowledgeStel je voor dat je natuurlijk haar tot 5 toonhoogten lichter kan maken zonder ontkleuren en zonder de conditie van een enkele haarstreng op te offeren. Kom te weten waarom JOICO Blonde Life Hyper High Lift het gezondste blond kan leveren!
K-Pak Professional Hair Repair System Product KnowledgeReserveer jouw stoel op de eerste rij en word een echte expert van A tot Z in de kennis van de kenmerken, voordelen en how-to’s van het K-Pak Professional Hair Repair System.
Blonde Life Care Product KnowledgeDe oplossing om blond helder, glanzend, gezond en vrij van warme en koperen weerschijnen houden is ons Blonde Life Care-gamma. Leer alles over onze schitterende collectie thuisverzorgingsproducten die beschermen, ontgiften en de glans en kracht van blonde haren een boost geven.
2021 Trends by Marc Antoni for JOICO – Step by Step Look 1Geïnspireerd door de verzoeken en wensen van hun klanten, heeft het Marc Antoni Art Team een Trend Collection voor 2021 gecreëerd. Met commerciële en salonvriendelijke technieken, die hebben geleid tot modieuze, aanpasbare en individuele looks. Leer hier hoe je de eerste look van de collectie creëert.
JOICO LumiShine Repair+ Permanent Crème Color Product KnowledgeOp zoek naar een kleurmerk dat je kan helpen om makkelijke en gezonde kleurresultaten te behalen? Ons educatie team vertelt je alles wat je moet weten over onze LumiShine Repair+ Permanente Crème Color.
JOICO LumiShine Demi-Permanent Liquid Color Product KnowledgeHebben jouw klanten stralend en glanzend haar hoog op hun verlanglijstje? Krijg de glans die uitblinkt met LumiShine Demi-Permanent Liquid Colors. Leer er hier alles wat er te weten valt.
JOICO Defy Damage Product KnowledgeDe oplossing voor het voorkomen van schade is ons Defy Damage assortiment – voor gezond en glanzend haar. Of je nu een professional bent of een liefhebber, leer alles wat er te weten valt rechtstreeks van ons educatie team.
K-Pak Care Product KnowledgeDe held van ons Care assortiment: K-Pak. Wij vieren 4 decennia gezond haar vanwege dit baanbrekende assortiment in haarherstel! Of je nu een professional bent of een liefhebber, leer alles wat er te weten valt, rechtstreeks van ons educatie team.