Onze missie

Er is niets mooiers dan gezond haar.
Haar met vitaliteit, kleur en glans valt op en maakt je blij. Bij Joico hebben we een woord voor deze bijzondere energie. Joi staat centraal bij alles wat we doen.
We noemen dit “Joi”.

Onze innovatieve salonproducten zijn ontwikkeld om het haar bij elk gebruik weer sterker, glanzender en gezonder te maken. De joi in onze producten trekken we door naar de hele kapperswereld. Al meer dan 40 jaar ondersteunen we salons over de hele wereld en dit zullen we in de toekomst blijven doen. “The joi of healthy hair” is niet alleen een slogan, maar ook een belofte.

Onze visie

We brengen de joi van gezond haar naar elke stylist en klant, voor een mooiere wereld.

General Manager van JOICO

Melisa Gill beschikt over veel ervaring bij JOICO. Ze begon als marketingdirecteur voor Piidea in Canada (de Canadese tak voor Zotos & JOICO-merken), werd vervolgens vicedirecteur Global Marketing & New Product Development voor JOICO en is nu Algemeen Directeur van het merk. Melisa luidde een baanbrekende periode in van nieuwe productontwikkeling die zich focuste op echte innovatie met betekenis en unieke ervaringen voor de gebruiker (en natuurlijk de “wauw-factor”). Onder leiding van Melisa bracht het merk Blond Life en Defy Damage op de markt: JOICO’s succesvolste nieuwe productlijnen tot nu toe. Met de bijzondere weg die ze aflegde om het merk te leiden en haar gemeenschappelijke aanpak focust Melisa Gill zich bij JOICO op een duurzame en betekenisvolle groei. Luisteren naar klanten is volgens haar de sleutel tot succes.

MEER DAN
35 JAAR
VAN PRIMEURS

Richtlijnen voor producttesten

JOICO streeft ernaar om hoogwaardige en veilige producten aan te bieden. JOICO Laboratories voert geen dierproeven uit om de veiligheid van de producten te bevestigen. JOICO is gecertificeerd door People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) als “Animal Test-Free” & “PETA Approved.” Dit betekent dat JOICO is geverifieerd als bedrijf dat geen dierproeven uitvoert, betaalt of toestaat voor de ingrediënten of formuleringen in de producten en voor de eindproducten, waar dan ook ter wereld. Klanten kunnen er zeker van zijn dat de JOICO-producten die ze kopen (van goedgekeurde kanalen en leveranciers) niet op dieren worden getest. De PETA-verificatie voor JOICO-producten betekent ook dat elke leverancier waarmee JOICO samenwerkt aan dezelfde normen voldoet. Er worden dus doorheen de hele toeleveringsketen van JOICO geen dierproeven uitgevoerd.

De veiligheid van de JOICO-producten wordt gegarandeerd door het gebruik van veilige grondstoffen en, indien van toepassing, door patchtests met menselijke vrijwilligers onder toezicht van een arts en door alternatieve testmethoden zonder dieren. JOICO legt zich toe op het creëren van haarverzorgings- en haarkleuringsproducten, met behulp van de nieuwste technologieën en ingrediënten die geen schade toebrengen aan dieren. We moedigen onze haarprofessionals en consumenten aan om op een medelevende manier te winkelen en producten te gebruiken die niet op dieren worden getest. JOICO is trots om deel uit te maken van PETA’s wereldwijde lijst (https://crueltyfree.peta.org/company/joico/) van dierproefvrije bedrijven en merken.

Neem direct contact op met PETA bij vragen over hun normen en procedures of bekijk de pagina met veelgestelde vragen.