Waarom JoiFull en Blonde Life Violet Self.com-winnaars zijn

Toen Self.com hun grote winnaars van 2020 bekendmaakte, draaide het niet enkel om producten die bij de redactie in het oog sprongen. Om er zeker van te zijn dat de producten gezond haar en echte resultaten leveren, schakelden ze de hulp in van een panel van dermatologen om te bepalen welke producten/ingrediënten/prioriteiten de moeite waard waren om te testen en te beoordelen. Het was daarom ook een “big deal” toen twee JOICO-producten een plaatsje in de definitieve lijst veroverden. Dit bevestigde wat we al die tijd al wisten over deze “fijne” shampoo en onze unieke conditioner. Enkele redenen waarom ze zoveel lof kregen….

JoiFull Volumizing Shampoo

Dit doet het: JoiFull bereidt je voor op langdurige, luxe volheid met deze heerlijk schuimende shampoo die olie en vuil verwijdert die fijn haar verzwaren. De shampoo zorgt voor een zuivere basis voor weelderig, volumineus en luchtig haar met een gezonde, natuurlijke volheid.

Dit doet het niet: Laat geen stugge of opgehoopte resten achter, zoals bij sommige volumeproducten.

Redenen waarom JoiFull Shampoo perfect voor je is

Glanzende, schone lokken

Optimale body en volheid

Textuur die 24 uur blijft zitten

Met bamboe-extract en lotusbloem voor dikkere, sterkere lokken en elasticiteit

Dit zegt onze expert: Olivia Smally, JOICO Global Brand Storyteller, is een grote fan van de JoiFull Volumizing Shampoo. “Het is een baanbrekend product omdat het body levert zonder het haar droog te maken. Ik beveel het mijn klanten continu aan. Mijn kapsels blijven langer zitten en de shampoo is geschikt voor elk haartype (vooral voor fijn, dun haar!). Het ruikt ook heerlijk!”

Blonde Life Violet Conditioner

Dit doet het: Voedt het haar en neutraliseert tegelijk ongewenste geeltinten na het wassen. En dit met slechts één behandeling. De formule geeft het haar alles wat het nodig heeft: kleurbalans, glans, hydratatie, bescherming én maakt korte metten met geeltinten.

Dit doet het niet: Kwetsbare, blonde lokken uitdrogen die met te sterke kleurcorrigerende ingrediënten zijn behandeld.

Redenen waarom Blonde Life Violet Conditioner perfect voor je is

Exotische oliën voeden en beschermen broos, blond haar

Neutraliseert meteen geeltinten en licht op

Behoudt de sterkte, gezondheid en glans van het haar

Perfecte aanvulling op de Blonde Life Violet Shampoo

Dit zegt onze expert: Olivia Smalley, JOICO Global Brand Storyteller, is zelf een blondine en is gek op dit DIY-kleursysteem. “Ik vind het geweldig hoe het nooit mijn haar uitdroogt. Het bevat geen sulfaten en werd ontwikkeld voor broos, blond haar. Het is de perfecte conditioner voor thuis, tussen de salonbezoeken door, omdat het geeltinten tegengaat. Het corrigeert zelfs zilver haar wanneer het een gelige tint krijgt door mineralen in het water”.