PROTECT WHAT YOU LOVE

Houd je haar in topconditie met Defy Damage, niet alleen tijdens de hete zomerdagen, maar ook tijdens de zwoele nachten, dat is zomerliefde voor je haar! Onze Defy Damage-helden beschermen je haar tegen de verwoestende effecten van blootstelling aan UV-straling, milieuvervuiling en dagelijkse hittestyling die kunnen leiden tot droge, doffe, futloze lokken.

ONTMOET ONZE DAG & NACHT HELDEN

Defy Damage Protective Shield

Een ware held die je haar beschermt tegen het harde schadelijke effect van dagelijkse thermische styling, blootstelling aan UV- en milieuvervuiling. Defy Damage Protective Shield helpt deze schade te voorkomen en beschermt ook tegen kleurvervaging voor mooi, levendig, gezond uitziend haar.

Gebruik op vochtig haar voorafgaand aan het stylen, het haar wordt van binnen en van buiten versterkt

Onmiddellijke, dagelijkse bescherming tegen schadelijke hitte, UV-straling en blootstelling aan het milieu

Maakt het haar 4x beter bestand tegen breken tijdens warmtestyling

Beschermt tegen kleurvervaging

Thermische bescherming tot 232 graden C

Maakt het haar zacht, glanzend en ziet er gezond uit

Defy Damage Sleepover

Een unieke, rustgevende geur, met tonen van vanille en lavendel, stimuleert ontspanning en met slechts een paar pompjes voor het slapengaan ben je ‘s ochtends klaar om stralend wakker te worden! Deze behandeling die je niet moet uitspoelen, geeft je direct resultaat en gemak, verpakt in een ontspannende geurmix van onder andere lavendel, fresia, kamperfoelie en tiarabloem. Je haar beschermen tegen vervuiling, het haar versterken en voeden en dat allemaal terwijl je heerlijk slaapt. Een zero-inspanning-behandeling die werkt op vochtige of droge lokken om je sterker, prachtig stralend haar te geven bij het ontbijt.

Voedt het haar en versterkt de bindingen terwijl je slaapt

Vermindert de verschijning van gespleten haarpunten

Verzacht en maakt het haar onmiddellijk glad

Verhoogt de glans

Beschermt tegen vervuiling

Het tegen schade beschermende haarverzorgingsregime Defy Damage, omvat ook de haarbinding-versterkende Defy Damage Protective Shampoo, Protective Conditioner en Defy Damage Protective Masque, dat het haar versterkt zonder het te verzwaren, beschermt tegen hittestyling en het zacht en glanzend maakt.