Seaside Blonde

“Toen ik Allie voor de eerste keer ontmoette, vroeg ik naar haar levensstijl, conditie van haar haar en welke blonde tint ze wilde hebben. Rekening houdend met hoeveel haar ze had en hoe licht ze het wilde, wist ik dat ik enkel met JOICO Blonde Life het haar kon oplichten om het tegelijk gezond te houden. Na het oplichten voelde haar haar nog beter aan dan ervoor”. Olivia Smalley

KLEURFORMULESKlant: Allie’s natuurlijke kleurhoogte is 6. Ze heeft highlights met uitgroei.

VoorbehandelingDefy Damage ProSeries 1: Bond-Protecting Color Optimizer

Formule 1Blonde Life Lightening Powder met 5 Volume LumiShine Developer

Formule 2Blonde Life Crème Lightener met 10 Volume LumiShine Developer

Formule 3 – (Shadow Root) LumiShine Demi-Permanent DD Crème 6N met 5 Volume LumiShine Developer

Formule 4 – (Toner) LumiShine Demi-Permanent Liquid 10NG+ 10NWB met 5 Volume LumiShine Developer

Nabehandeling – Defy Damage ProSeries 2: Bond-Strengthening Color Treatment

STAP VOOR STAP

STAP 1:
Prep met Defy Damage ProSeries 1. Schud de bus krachtig en spray in korte pulsen op secties van 5 cm. Kam voor een gelijkmatige verdeling.

STAP 2:
Houd het haar hoog genoeg, zodat de klant geen spray in haar gezicht krijgt.

STAP 3:
Verdeel het haar in vier secties. Maak op de bovenkant een hoefijzervormige sectie die loopt vanaf de hoek van beide wenkbrauwen en samenkomt op de kruin. Verdeel elke zijkant vanaf de achterkant van het oor tot de hoefijzervormige sectie.

STAP 4:
Begin diagonaal volgens de haarlijn van de klant. Neem een diagonale strook en breng formule 1 op de wortels aan.

Tip: de haarlijn van de klant is een uitstekende manier om de kleuring af te stemmen op je klant.

STAP 5:
Ga verder met stroken nemen langs de haarlijn. De hoeveelheid folie en de hoeveelheid haar die je tussen de folie laat, bepalen hoe licht je eindresultaat wordt. Bespreek altijd op voorhand het gewenste eindresultaat met je klant.

STAP 6:
Volg de diagonale stroken voor de achterste sectie.

STAP 7:
De hoeveelheid haar in een sectie hangt af van het haartype van de klant en het gewenste resultaat. Als je een te grote sectie neemt, bestaat de kans dat je het haar niet volledig kunt verzadigen. De regel is: je secties moeten fijn genoeg zijn om erdoor te kunnen kijken.

STAP 8:
Ga verder met de rest van het hoofd en werk de achterste sectie af. Tip: nadat je de folie onder een strook haar hebt gelegd, gebruik je je pink en wijsvinger om de sectie vast te houden en het haar strak te houden.

STAP 9:
Begin vooraan de haarlijn op de kruin. Neem een dunne strook en breng formule 1 aan.

STAP 10:
Ga verder vanaf de haarlijn richting de achterkant van het hoofd. Volg de haarlijn voor een mooie verheldering rond het gezicht die is afgestemd op de klant. Doe verder tot je klaar bent met de applicatie. Breng voor meer verheldering formule 2 als balayage aan op een paar delen van de haarlengte tot de punten die niet in de folie zitten. Laat inwerken tot je kleurhoogte 9 hebt bereikt (lichtgeel).

STAP 11:
Spoel uit en was met Blonde Life Brightening Shampoo. Droog het haar met een handdoek en kam voor nauwkeurigheid. Breng formule 3 (de shadow roots) aan over de hele basis van het hoofd. Hoe diep je gaat, bepaalt de diepte van je eindresultaat.

STAP 12:
Bespaar tijd door de shadow roots aan de wasbak aan te brengen. Kam eerst goed door het haar om het te ontwarren voor een precieze applicatie. Breng de shadow root-formule diagonaal aan om de shadow root beter te blenden.

STAP 13:
Breng formule 4 vanaf halverwege het haar tot de punten aan. Laat inwerken tot je het gewenste resultaat hebt bereikt. Was met Blonde Life Protective Shampoo. Breng Defy Damage ProSeries 2 aan en laat 5 minuten inwerken. Spoel uit en stijl met je favoriet JOICO stylingproducten.

GEBRUIKTE PRODUCTEN