Het perfecte blond in de winter

Inspiratie, technieken & verzorging van Sevda Durukan, Senior Creative Color Artist JOICO EMEA Team Member – Sofie Schrauwen, JOICO EMEA Ambassador – Valérie Marichal, JOICO Blonde Ambassador.

Ontdek hoe je na de zomer je balayage kunt aanpassen voor een perfecte herfst- en winterlook. Niet alle klanten flatteren met dezelfde tinten, dus het is belangrijk om het juiste kleurenpalet te kiezen op basis van hun type.
Deze herfst en winter zijn warmere tinten de trend, wat goed nieuws is voor lente- en herfsttypes. Zomer- en wintertypes stralen daarentegen met koelere tinten. Volg dus niet blindelings de trends, maar pas de kleur aan op het type van de klant voor een flatterend resultaat.

Dé trend voor een lentetype volgens Blonde Ambassador Valérie Marichal & welke techniek ze hiervoor gebruikt.

Deze klant kampte met te licht, broos en egaal haar na de zomer. Om dit aan te pakken, gebruikten we het Joico Hair Repair systeem tijdens en na de behandelingen. We pasten een gepersonaliseerde balayage toe op de contouren en het bovenhoofd, gecombineerd met een reverse balayage over de rest van het hoofd en tussen de folies. De finishing touch werd gegeven met een toner.
Dankzij haar lentetype kon de klant kiezen voor blond met een lichte kopertint die perfect aansluit bij de herfst/winter trend!

JOICO formule, Valérie Marichal :
Balayage met Blonde Life Powder + 10 Vol
Reverse balayage met Vero K-Pak Color Age Defy
Wortel: 7NN + 8NGC + 6NGC + 20vol
Lengtes: + CLEAR
Toner : LumiShine Demi-Permanent liquids 10V + 8NC + 5 Vol.

 

Gepersonaliseerde blonde winterlook volgens Senior Creative Color Artist, Sevda Durukan.

De trendy haarkleur voor herfst & winter 2023-2024 is ongetwijfeld blond/bruin, vooral met de warme gloed van de gouden glosses van de JOICO Lumishine demi-permanent liquids.

De techniek voor een gepersonaliseerde balayage is momenteel populair, maar het is belangrijk te benadrukken dat de aanpak afhankelijk is van de dikte en lengte van het haar. Elke klant vereist een unieke benadering voor een perfect resultaat.

 

Diepte & warmte met Twilighting: een stijlvolle herfst- en wintertrend volgens Sofie Schrauwen

In het najaar van 2023 omarmen we de Twilighting trend, een prachtige combinatie van bruine tinten met highlights in de lengtes en contour highlights rond het gelaat. In tegenstelling tot de lichte blonde kleuren, kiezen we nu voor meer diepte en warmte in de haarkleur.

 

Glanzend en gezond blond?

Zo verzorg je jouw lokken thuis in winter

  1. Joico homecare producten gebruiken anders geen garantie op je haarconditie & kleur zoals JOICO K-Pak Color Therapy & JOICO ColorFul Shampoo & Conditioner
  2. Niet gaan slapen met nat haar!
  3. De warmte van je stijl- of krultang niet te hoog zetten en altijd een heat protector of leave-in gebruiken zoals Defy Damage Protective Shield, K-Pak Color Therapy Multi-Perfector of K-Pak Liquid reconstructor voor het föhnen!