K-Pak Liquid Reconstructor

K-PAK
Liquid Reconstructor

We hebben alle kracht uit onze bekroonde Reconstructor gehaald en omgetoverd tot een vloeibare formule die ideaal is voor fijn, broos haar. Ondanks de lichte formule helpt een krachtige combinatie van aminozuren en keratine gestrest haar te herstellen en te versterken. Het haar krijgt haar glorieuze glans terug na één behandeling.

Waarom je het geweldig zult vinden

Dit is gewoon vloeibaar GOUD! Met een krachtige cocktail van aminozuren en een slimme keratinetechnologie die gestrest haar meteen herstelt en versterkt, bevat deze vloeibare
reconstructor ook alle geweldige eigenschappen van onze bekroonde* K-PAK-Reconstructor. De lichte formule is ideaal voor fijn, broos haar.

Handige leave-in sprayversie van onze bekroonde K-PAK Reconstructor

65% minder haarbreuk

Herstelt fijn, beschadigd haar

Lichte formule

Gebruik

Deze eenvoudige en snelle leave-in spray herstelt de gezonde glans van je haar in een paar minuten.

Aanwijzingen: Breng op schoon, vochtig haar aan. Spray rijkelijk en focus op de haarpunten of andere zwaar beschadigde delen. Kam of borstel door het haar. Niet uitspoelen. Stijl zoals gewoonlijk.

Wat zit erin?

Naast onze eigen briljante innovatie, de SmartRelease-technologie, bevat K-Pak specifieke, belangrijke ingrediënten die fantastisch samenwerken om het haar te herstellen en te versterken waar nodig.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Guajava-vruchtextract: beschermt het haar tegen schadelijke vrije radicalen en zorgt voor een gemakkelijke styling. Boordevol antioxidanten en lycopeen die het haar beschermen tegen UV-schade.

Teunisbloemolie: een rijke bron van omega 6 en gammalinoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar voedt en gezonder maakt. Herstelt de glans, flexibiliteit en kambaarheid van het haar en brengt het vochtgehalte weer op peil.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

Aanvullende producten

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review