JOICO kappers knallen het eindejaar in met een heuse party

JOICO WINTERPARTYQ
27 november 2023

Op 27 november gaven wij, JOICO Belgium, ‘the Cue’ om af te tellen naar de feestdagen, dit samen met 150 kappers en hun teams om de boost voor de drukke aankomende periode in de salons te beleven.

Herbeleef de sfeer van de partyQ samen met ons met deze aftermovie, gemaakt door PicatMedia.

Discotheek THE LINQ, party-place-to-be

‘The Linq’, de JOICO Belgium Academie werd voor de gelegenheid, door La Strada Fashion, volledig omgetoverd tot een discotheek met alles erop en eraan.

Het holographic thema gaf de locatie een extra feestelijke sfeer. De genodigden arriveerden, zoals we dat van onze kappers kunnen verwachten, allemaal prachtig uitgedost in heuse party outfits.

Aan de cocktailbar met zalige à la minute gemaakte cocktails door Taste By Britt, die er bovendien ook nog heel mooi uitzagen was het drummen geblazen.

 

High level educatie rond party-hair

Na de apero werd de aftrap gegeven voor een live-vernissage rond party-hair-inspiration.

Aan de inkom van deze live-vernissage waren de panelen tentoongesteld met de credits van de 3 gastartiesten. Op 3 podia brachten ze hun interpretatie van feestelijk haar.

Voor Sofie Schrauwen van Bobhead was dit haar gekende en sterke Rock ’n Roll stijl, voor Steff Vranckx van Steff’s D Team was dit zijn ervaringsdeskundige Classic Chique en voor Ellen Vervoort van U-niq by Ellen was dit haar kenmerkende succesvolle Bohemian style.

Ook hier heerste de losse feestelijke sfeer en konden de aanwezigen met een drankje in de hand op de beats van de muziek tussen de podia door lopen om het fantastische werk vanuit alle hoeken te kunnen bekijken. Sofie, Steff en Ellen presenteerden fantastische resultaten en inspireerden zonder twijfel iedereen die keek.

Dansen op de tunes van DJ Duo The Knightriders

Na de Live-vernissage stond het Tommorowlandduo ‘The Knightriders’ klaar om het feestje in gang te schieten en dat was dan ook meteen een schot in de roos! Buiten konden de aanwezigen zich versterken aan de Foodtruck van Pizza Pelgrims om daarna binnen te gaan dansen dat het een lieve lust was.

Het werd een op en top kappersevent met een warme JOICO-family-feeling.

De aftermovie werd gerealiseerd door PicatMedia.