Embrace your InnerJOI – Feelgood day

Productlaunch INNERJOI – 100% vegan, clean & duurzaam

4 maart 2024

Heb je al kennis gemaakt met InnerJOI? Ons nieuwe haarverzorgingsgamma dat ontwikkeld werd met een liefde voor haar én het milieu.

De ethos van JOICO is de ‘joi van gezond haar’ – met INNERJOI blijft JOICO trouw aan zijn doel. INNERJOI biedt het plezier om iets goeds te doen, iets dat gezonder is voor het milieu en gezond voor het haar.

InnerJOI is natuurlijk (100% vegan), clean en duurzaam
We worden ons steeds meer bewust van de realiteit van de opwarming van de aarde en schade aan het milieu en passen ons gedrag hierop aan. Je kan kiezen voor radicale verandering, maar alle beetjes helpen. Zo kan je jouw steentje bijdragen door te kiezen voor een natuurlijk of duurzaam cosmeticaproduct.
Met INNERJOI wil JOICO de liefhebbers van clean beauty en natuurlijke ingrediënten de kans geven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

InnerJOI Feelgood day – exclusieve productvoorstelling aan JOICO partners & vakpers

InnerJOI betekent letterlijk Innerlijk geluk en dat is net wat we onze klanten wouden meegeven met onze feelgood day op 4 maart 2024. Het werd een dag vol inspiratie en verwennerij. Iedereen, inclusief het JOICO Belgium team, ging met een feelgood-feeling, naar huis.

Na een korte introductie van Miranda Van Rossem – Marketing manager voor JOICO Belgium, startte onze trotse INNERJOI ambassadeur Sofie Schrauwen, zaakvoerder van Bobhead Creative Hairdressers, onze Feelgood day met een inspirerende toespraak over balans, gezondheid, mindset en consistentie. Op een kwetsbare manier dompelde ze onze gasten volledig onder in de wereld van INNERJOI.

Haar overtuiging om anderen een goed gevoel te geven begint bij haarzelf. Ze deelde persoonlijke verhalen om haar inspirerende boodschap over te brengen, waardoor het publiek zich meteen op hun gemak voelde. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en al snel zat de hele zaal vol met positieve energie die nog de hele dag nazinderde.

Na een gezonde lunchpauze in de stralende zon tankten onze gasten hun energie bij voor een namiddag vol Strengthen, Hydrate en Preserve workshops met onze enthousiaste en overtuigende expert-sprekers.

Hydrate

Omdat hydratatie een sleutelrol speelt in ons welzijn, werd een bijzondere workshop georganiseerd door thee-expert Steffi Vertriest. Met een passie om mensen bewust te maken van de kracht van hydrateren, creëerde ze een ervaring vol smaak en kennis.

steffie

Steffi Vertriest deelde niet alleen haar diepgaande kennis over verschillende theesoorten en hun hydraterende eigenschappen, maar ook over de kunst van het zetten van de perfecte kop thee. Tijdens de workshop werden verschillende soorten thee geroken en geproefd. Van verfrissende witte thee tot rustgevende blends van kruiden die rust en warmte brengen.

Preserve

In een stressvolle wereld die voortdurend verandert en evolueert, is het behouden van innerlijke rust zeer belangrijk. Dit was de focus van de inspirerende Preserve workshop geleid door Ansje Coart van WeCreateSuperheroes. Gedurdende de workshop deelde Ansje haar diepgaande kennis over het behoud van innerlijke kalmte. Hierbij leerden de deelnemers praktische tips om tot rust te komen en deze rust langdurig te behouden.

Een hoogtepunt van de workshop was de hands-on ervaringen die werden aangeboden, waarbij deelnemers de kans kregen om zelf aan de slag te gaan met adem- en behoudstechnieken. Deze workshop was meer dan alleen een educatieve sessie. Het was een kans om te vertragen, te reflecteren en te waarderen wat belangrijk is in ons leven.

Strengthen

Tijdens de energieke Strengthen workshop geleid door Jeroen van WeCreateSuperheroes werd het versterken van onze energiebronnen benadrukt. Doorheen de workshop deelde Jeroen zijn kennis op het gebied van innerlijke duurzame energie, met een focus op practische strategieën en technieken die direct toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

De deelnemers werden aangemoedigd om bewust te worden van hun eigen energiepatronen en te ontdekken hoe ze deze kunnen optimaliseren. Een actieve levensstijl, voldoende slaap, een koude douche, vasten en veel meer werden besproken tijdens deze Strengthen workshop. Onze deelnemers deelden hun eigen ervaringen en vonden steun en inspiratie in elkaars verhalen.

Salons van Edel in Wilrijk was de perfecte locatie voor dit feelgood event. Deze locatie was zonder twijfel een oase van rust en inspiratie. De ruime zalen voor workshops en de overvloed aan natuurlijk licht door de brede ramen zorgden ervoor dat de deelnemers zich volledig konden onderdompelen in de ervaring, terwijl ze genoten van een gezonde dosis vitamine D.

Op het einde van deze leerrijke dag werden onze deelnemers verwend met een welverdiende goodiebag. Deze tas bevatte een JOICO yoga mat, een symbool voor rust en balans, perfect om de technieken van de workshops thuis voort te zetten.

Verder bevatte de goodiebag ook een discovery box met de volledige INNERJOI collectie en ons feelgood magazine. Met dit verrassingspakket kunnen de deelnemers nu ook thuis of in hun salon de producten verder ontdekken. Verder werd de tas aangevuld met heerlijke thee uit de Hydrate workshop, zodat ze deze ervaring kunnen blijven koesteren.

Wil jij ook een discovery box ontvangen?