Sofie Schrauwen – INNERJOI ambassadeur voor JOICO Belgium

Veel mensen zijn zich steeds meer bewust dat klimaatveranderingen en schade aan het milieu realiteit zijn geworden. Met INNERJOI willen we liefhebbers van pure schoonheid en natuurlijke ingrediënten de kans bieden om onze collectieve ecologische voetafdruk te verkleinen.

Samen op weg naar verandering
Maak kennis met Sofie Schrauwen, zaakvoerder van BOBHEAD Creative Hairdressers en JOICO EMEA Ambassadeur, een stralende bron van positieve  energie , balans en gezondheid, en ook de drijvende kracht achter onze nieuwe INNERJOI collectie. Sofie is meer dan alleen een gezicht voor INNERJOI. Ze belichaamt de waarden van duurzaamheid, gezondheid en een positieve mindset op een manier die ons allen inspireert.

Drie redenen waarom Innerjoi een must-have is voor in jouw salon!

1) De geur

De geur van INNERJOI: het bezorgt je een instant gezond gevoel dankzij de natuurlijke ingrediënten. De INNERJOI producten zijn doordrenkt met verfrissende geuren, deze aroma’s zijn niet alleen aangenaam voor je zintuigen maar bezorgen ook onmiddellijk een gevoel van verfrissing en welzijn.

2) Innerlijk welzijn

Achter INNERJOI zit een verhaal van innerlijk welzijn. INNERJOI draait niet enkel om uiterlijke schoonheid, maar ook om het van mentale en lichamelijke gezondheid. Elk product uit het INNERJOI gamma is gemaakt om niet alleen een oppervlakkige oplossing te bieden, maar ook innerlijke rust en een gezonde geest met zich mee te brengen.

3) Betere leefwereld

Een compact maar volledig assortiment om je haar van top tot teen te verzorgen én te stylen. Met INNERJOI draagt je ook j steentje bij voor een betere leefwereld. Producten met een focus op vegan, puur en duurzame ingredienten, die verpakt zijn in 95% recovered & recycled Social Plasic. Hiermee ondersteunt INNERJOI niet alleen de gezondheid van jouw haar maar ook het welzijn van de planeet.

Wat bezorgt Sofie INNERJOI?

Haar overtuiging om anderen een goed gevoel te geven begint bij haarzelf. Ze werkt al jaren zowel aan haar innerlijke ik als aan haar uiterlijke welzijn. Ze traint al jaren wekelijks met haar vaste trainer, Michael Krikemans. Met hem doet ze geen loodzware zweetsessies, maar functionele trainingen die haar lichaam bewuster maakt en pijn verminderen. Daarnaast is ze ook gepassioneerd over gezond koken en heeft ze dat naast haar werk in het BOBHEAD kapsalon tot leven gebracht in hun lunchbar Barbuur. Voordat ze aan haar werkdag begint zorgt ze ervoor dat haar emotionele tank leeg is. Dit geeft haar zelfvertrouwen en een positieve uitstraling die doorsijpelt naar haar klanten.

Sofie’s favorietje

Het hele INNERJOI gamma is op Sofie Schauwen haar lijf geschreven, maar haar favoriete product is de INNERJOI Hydrate Detangler. Ze houdt ervan dat dit product 24/7 het haar hydrateert en dat het makkelijk te ontwarren is dankzij natuurlijke ingredienten, waaronder upcycled appelextract.