JoiFull Volumizing Styler

JoiFull

Volumizing Styler

Droom je van meer volume in je haar? Dit product schiet je te hulp. Het levert volume, veerkracht en volheid, en redt je van plakkerige, ophopende resten die bij veel volumeproducten voorkomen. Dit baanbrekende twee-in-een-product glijdt zo goed als een luchtige crème en biedt de fixatiekracht van een gel. Transformeert fijn haar meteen in volle, luxe, natuurlijk uitziende lokken.

Waarom je het geweldig zult vinden

Een langdurige lift en body zonder te plakken

Langdurige bescherming tegen vochtigheid

Hittebescherming tot 212°C

Gebruik

Aanwijzingen: Pomp 1 tot 2 keer op de handen. Verdeel gelijkmatig over het haar en föhn voor een langdurige volheid en lift.

Wat zit erin?

De ingrediënten in JoiFull tillen het haar naar een hoger niveau. Ze leveren een explosieve volheid en laten het haar er lang gezond, sterk en glanzend uitzien.

RIJSTPROTEÏNE

Rijk aan aminozuren, helpt fijn, futloos haar te versterken en te verdikken, zodat het voller aanvoelt en zichtbaar meer volume heeft.

BAMBOE-EXTRACT

Vezelachtig en rijk aan silica, zorgt voor meer volume en dikkere, sterkere en glanzendere lokken.

LOTUSBLOEM

Een waardevolle, exotische bloem vol krachtige proteïnen, magnesium en kalium die het haar elastischer maakt en er gezonder laat uitzien.

SMARTRELEASE-TECHNOLOGIE

Bevat drie krachtige ingrediënten voor gezond haar in een onzichtbare liposoom. Het unieke systeem geeft de ingrediënten continu aan het haar af en beschermt tegen terugkerende schade door dagelijkse styling en belasting.

Reviews

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=”title,date” pagination=”ajax” count=”3″]

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=”terms,title” title=”Submit Your Review”]