JoiFull Volumizing Conditioner

JoiFull

Volumizing Conditioner

Alles wat fijn haar nodig heeft in een conditioner: een formule met krachtige, ontwarrende ingrediënten voor een vol, luchtig en voelbaar volume zonder te verzwaren. Deze conditioner voor dagelijks gebruik voedt fijn haar voor een uniek licht gevoel en een betere kambaarheid.

Waarom je het geweldig zult vinden

Versterkt en voedt het haar

Ontwart het haar

Gebruik

Aanwijzingen: Breng een kleine hoeveelheid op schoon, vochtig haar aan. Laat 1 tot 2 minuten inwerken en spoel uit. Vermijd de wortels als je fijn haar hebt.

Wat zit erin?

De ingrediënten in JoiFull tillen het haar naar een hoger niveau. Ze leveren een explosieve volheid en laten het haar er lang gezond, sterk en glanzend uitzien.

RIJSTPROTEÏNE

Rijk aan aminozuren, helpt fijn, futloos haar te versterken en te verdikken, zodat het voller aanvoelt en zichtbaar meer volume heeft.

BAMBOE-EXTRACT

Vezelachtig en rijk aan silica, zorgt voor meer volume en dikkere, sterkere en glanzendere lokken.

LOTUSBLOEM

Een waardevolle, exotische bloem vol krachtige proteïnen, magnesium en kalium die het haar elastischer maakt en er gezonder laat uitzien.

SMARTRELEASE-TECHNOLOGIE

Bevat drie krachtige ingrediënten voor gezond haar in een onzichtbare liposoom. Het unieke systeem geeft de ingrediënten continu aan het haar af en beschermt tegen terugkerende schade door dagelijkse styling en belasting.

Reviews

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=”title,date” pagination=”ajax” count=”3″]

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=”terms,title” title=”Submit Your Review”]