Sofie Schrauwen

BOBHEAD Creative Color Director en JOICO EMEA Ambassadeur
Artistieke garantie

Sofie runt samen met haar man en collega JOICO EMEA Ambassador, Robby Oselaer, hun BOBHEAD salon en Training university in Dendermonde - België.

Sofie is een gevierde styliste die al vele prijzen heeft gewonnen, waaronder de Digital Influencer of the Year Award op het Tribute Salon Experience evenement en Awards in verschillende categorieën tijdens de Belgian Hairdresser of the Year Awards.

Sofie heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd met haar kleurwerk en kennis van social media waarbij ze haar passie voor beide elementen in alle betekenissen van het woord combineert.

Ze is een onderneemster die haar doelen gericht en fel najaagt, ze is toegewijd aan gezond leven en haar liefde ervoor is gematcht aan haar passie voor alles wat creatief is.

Werken met JOICO

Als JOICO EMEA Ambassador is Sofie een creatieve artiest die met liefde aan onze nieuwste trend collectie heeft gewerkt. In de 2023 Masterpiece Collection weet ze een briljante balans te vinden tussen zorgeloze overgave en gedurfde rebellie – ze combineert inspiratie uit het kubisme, een avant-garde kunstbeweging uit het begin van de 20ste eeuw met de huidige catwalktrends die de jaren 90 vieren. De trainingen van Sofie zijn even opwindend als informatief.

“Als je een look zoekt met een beetje meer rock and roll – dan ben ik je match” zegt Sofie.

Om meer te weten te komen over JOICO, onze portfolio en diensten, ga naar de JOICO website: www.joico.eu.  Je kan met de JOICO community ook online verbinden via @joicoeurope op Instagram, Facebook en YouTube, of gebruik de #joicoeurope hashtag.

Volg Sofie via @sofiebobhead en blijf up to date met haar laatste creaties!

Sofie Schrauwen