NIEUW INNERJOI

Haarverzorging – Natuurlijk, clean, duurzaam

Ervaar de INNERJOI van cleane, dierproefvrije haarverzorging die een wereld van verschil maakt. Onze NIEUWE INNERJOI™ collectie bestaat uit 100% vegan, natuurlijk verkregen* formules die de transformerende resultaten en professionele prestaties leveren waar je van houdt, allemaal in een duurzame verpakking die teruggeeft aan gemeenschappen in nood.

*Volgens de internationale norm ISO 16128 betekent 86%-98% natuurlijk verkregen dat minstens 86%-98% van de formules bestaat uit plantaardige en minerale materialen en water die allemaal beperkt zijn bewerkt. **SLS/SLES = Sodium Lauryl Sulfate/Sodium Laureth Sulfate.

NATUURLIJK   

Dierproefvrije, vegan formules, allemaal ontwikkeld met 86%-98% natuurlijk verkregen* ingrediënten.

CLEAN   

INNERJOI producten bevatten geen: siliconen, parabenen, gluten, SLS/SLES sulfaten**, ftalaten, mineraalolie.

DUURZAAM   

Alle INNERJOI shampoo’s en conditioners voor verkoop aan consumenten zijn verpakt in 95% teruggewonnen en gerecycled Social Plastic om gemeenschappen in nood te ondersteunen en plastic in de oceaan te verminderen.

INNERJOI™ SUSTAINABILITY – DE FORMULES

Geüpcyclede ingrediënten zijn meestal weggegooid voedselafval. Deze ingrediënten werden niet geconsumeerd of ze zijn overgebleven pulp/sappen van de voedselproductie. We gebruiken een aantal van deze geüpcyclede ingrediënten om onze INNERJOI producten te maken. Olijfesters, vegan eiwitten, frambozenzaadolie en appelextract zijn geüpcyclede ingrediënten in INNERJOI.

INNERJOI™ SUSTAINABILITY – SOCIAL PLASTIC
PLASTIEK AFVAL OMZETTEN IN KANSEN

Onze INNERJOI shampoo- en conditionerverpakkingen zijn voor 95%  gemaakt van Social Plastic, afkomstig van de Plastic Bank.
Plastic Bank organiseert het inzamelen van plastic uit de oceaan en ondersteunt hierbij inzamelgemeenschappen. Het gerecyclede plastic wordt verwerkt tot Social Plastic® grondstof en wordt gebruikt bij de productie van producten en verpakkingen. Zo krijgt oud plastic een nieuw leven.