Blonde Life Conditioner

Blonde Life
Brightening Conditioner

Vergeet al die onnodig zware behandelingen voor gebleekt haar. Onze diep voedende Brightening Conditioner brengt blond haar meteen weer tot leven zonder te verzwaren. Het opgelichte haar krijg een hoogglanzend resultaat zonder klitten, waardoor je meteen helemaal straalt.

Waarom je het geweldig zult vinden

Voedt gebleekt, behandeld of sterk opgelicht blond haar intensief zonder te verzwaren

Ontwart meteen

Glanzend en stralend haar

Gebruik

Aanwijzingen: Breng op pas gewassen, vochtig haar aan. Laat één tot twee minuten inwerken. Spoel uit.

Wat zit erin?

Natuurlijke, exotische oliën in combinatie met onze krachtigste, herstellende ingrediënten voor glanzend, gehydrateerd en gezond uitziend blond haar.

SMARTRELEASE-TECHNOLOGIE

Ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van drie krachtige ingrediënten voor gezond haar, rozenbottelolie, arginine en keratine, om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

ARGININE

Tijdens het blonderen verliest het haar veel arginine. Dit natuurlijke aminozuur zorgt voor meer elasticiteit, versterkt en regenereert opgelicht haar om haarbreuk tegen te gaan.

TAMANU-OLIE

Deze waardevolle hydraterende en voedende olie zit boordevol essentiële vetzuren en omega 6 en 9. De olie laat het haar glanzen, beschermt de kleur en maakt broze lokken bij iedere behandeling gladder.

MONOI-OLIE

Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren en is een exotische mix van kokosolie en tiarébloemextract om elke haarlok te voeden en te beschermen:
• vervangt essentieel vocht van binnenuit en levert zachtheid, elasticiteit en body.
• maakt het haaroppervlak van buitenaf glad, temt pluizig haar en beschermt tegen droogheid en schadelijke omgevingsinvloeden.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review