Dof en droog haar? Bekijk deze winterse haartransformaties…

Verkeert je haar in een slechte conditie deze winter? Jill Buck, JOICO Celebrity Artist van Salon Nine Zero One, biedt hulp bij droogheid, dofheid en schade met drie noodplannen die elke storm aankunnen en je haar weer gezond maken.

PROBLEEM #1: DE KLEUR VERWOEST JE HAAR

Een glorieuze, intense haarkleur waar je veel geld en tijd aan besteedt, kan de ultieme bekroning van je kapsel zijn. Maar al die chemische behandelingen kunnen ook een aanslag plegen op kwetsbare lokken door hun sterkte en veerkracht te ontnemen en zo schade te veroorzaken.

Jills oplossing: K-PAK Reconstructor Deep-Penetrating Treatment
De K-PAK Reconstructor Deep-Penetrating Treatment bevat een krachtige combinatie van aminozuren en JOICO’s SmartRelease-technologie en herstelt en versterkt gestreste lokken in slechts vijf minuten. Zo wordt het haar meteen weer gezond en prachtig. Deze regenererende behandeling is ontzettend doelgericht en transformerend. Miljoenen stylisten wereldwijd zweren erbij. (En de vele awards bewijzen het succes!) De herstellende formule regenereert en versterkt niet alleen beschadigd haar, maar zorgt ook voor 64% minder haarbreuk en een betere elasticiteit.

Aanwijzingen: Breng op schoon, vochtig haar aan. Laat 5 minuten inwerken. Spoel uit.

PROBLEEM #2: JE HAARKLEUR ZIET ER DOF UIT

Herinner je je nog die superintense, stralende kleur wanneer je het salon uitliep? Als dat beeld niet meer fris in je geheugen zit, en je haar, dan is het de schuld van de winter. Droge warmte in huis, hittestyling en vervuilende stoffen zijn allemaal een mogelijke boosdoener.

Jills oplossing: K-PAK Color Therapy Luster Lock Instant Shine & Repair Treatment
Deze diep herstellende wonderkuur ontgrendelt een buitengewone kleurintensiteit en een schitterende, spiegelende glans. Dit “geheim voor weelderige lokken” laat je haar fantastisch aanvoelen. De rijke, voedende Afrikaanse Mongongo- en arganolie maken je haarlokken negen keer sterker en laten ze er gezonder uitzien.
Aanwijzingen: Breng op schoon, vochtig haar aan. Laat 2 tot 5 minuten inwerken en spoel uit.

 

PROBLEEM #3: JE GEBRUIKT TE VEEL HITTE

Zijn je krultang en steiltang je beste vrienden? Ook als je ze maar een paar keer per week gebruikt, belast het je haar en veroorzaakt het gespleten haarpunten, droogheid en pluis.

Jills oplossing: Defy Damage Protective Shield
Dit is ongetwijfeld Jills favoriete go-to hittebeschermend product. Dit topproduct beschermt het haar tegen schade door dagelijkse styling, UV-stralen en milieuvervuiling, en is daarom de laatste stap voordat je een föhn of hittetool gebruikt. De buitengewone bescherming herstelt de haarbruggen en houdt kleurvervaging, haarbreuk en droogheid tegen. Het is ontworpen voor dagelijks gebruik en maakt het haar vanbinnen en vanbuiten glanzender, sterker en gezonder.
Aanwijzingen: Breng vóór het föhnen een kleine hoeveelheid op vochtig haar aan en stijl zoals gewoonlijk.

BEKIJK JILLS VOOR- EN NA-TRANSFORMATIES MET DEZE 3 PRODUCTEN