De NIEUWE JOICO Vero K-Pak Color Masterpiece Collection 2023

Rock & Roll Is In The (H)air

Hoewel de rock & roll-invloed niet nieuw is in haartrends, hebben Sofie Schrauwen & Robby Osselaer de NIEUWE JOICO Masterpiece Collection 2023 gemaakt om een briljante balans vast te leggen tussen zorgeloze overgave en gedurfde rebellie, wat deze artiesten op zichzelf al legendarisch maakt.

JOICO-Masterpiece-Artists-

Multi-award winnende Sofie samen met haar man, JOICO Ambassador EMEA Robby Osselaer, runnen samen BOBHEAD gevestigd in België. Sofie heeft een benijdenswaardige reputatie opgebouwd voor haar kleurwerk, terwijl Robby 27 jaar heeft besteed aan het verfijnen van zijn vak in knippen en stylen.

JOICO-Masterpiece_Art

De 4e editie is geïnspireerd door het Kubisme, een avant-garde kunstbeweging uit het begin van de 20e eeuw, die een grote invloed had op de Europese kunst. Het werd uitgevonden door kunstenaars Pablo Picasso en Georges Braque. Later volgden Juan Gris, wiens werk een belangrijke inspiratiebron is voor Sofie en Robby. Wat is Kubisme precies? Denk aan abstracte geometrische vormen, in elkaar grijpende vlakken en collages.

En omdat Sofie en Robby van een goede uitdaging houden, besloten ze om de kunstinspiratie te combineren met de huidige catwalktrends die de jaren 90 vieren. Robby beschrijft een waar meesterwerk als “een glanzende, modieuze, draagbare, commerciële look met veel textuur – gewoon het hele pakket.”

Robby en Sofie gebruikten Vero K-Pak Color – een high-end crèmekleuring die al meer dan twee decennia wordt vertrouwd door haarprofessionals over de hele wereld. Het volledige spectrum van unieke, onderling mengbare tinten gaf het duo maximale creativiteit en individuele hair-art-expressie. Het resultaat? Een edgy meesterwerk (natuurlijk!) dat glanzend, gereconstrueerd, prachtig gezond haar laat zien.

Creative Direction & Hair Design: Sofie Schrauwen & Robby Osselaer @sofiebobhead, @robby_bobhead​ 

Art Direction: Bruno Marc Giammattei @brunomarc10​ 
Photography: Jamie Blanshard @jamieblanshardphoto​ 
Make-Up: Katie Moore @katiemooremua​ 
Models: Maya Rybicka & Bonnie Carr