JOICO SCHOOL CONTEST 2022

Op maandag 16 mei vond de finale van de JOICO School Contest plaats in Tripl, de prachtig gerenoveerde ex-brouwerij van Ginder-Ale, in Merchtem. Na twee online edities kon het eindelijk weer ‘live’ en deze boost was overduidelijk voelbaar bij alle aanwezigen.

Voor de hosts Sofie Schrauwen & Robby Osselaer, zaakvoerders van Bobhead Creative Hairdressers en beiden lid van het JOICO Europe Design Team, was het ook hun eerste fysieke finale. De Shootdagen moesten noodgedwongen nog online verlopen, maar volgend schooljaar gaan ze opnieuw voor de live 360° aanpak.

Uit de deelname van 244 leerlingen uit 34 scholen werd uiteindelijk de inzending van 9 groepjes door de jury genomineerd. De genomineerden en de leerkrachten van de deelnemende scholen werden uitgenodigd voor de feestelijke en dynamische prijsuitreiking. De uitreiking van de Awards werd afgewisseld met podiumpresentaties van de Bobhead ‘15 collection’.

WINNAAR

De hoofdwinnaar was zonder enige twijfel ‘Luna Grey’.

Zij wonnen extra de Bobhead Award, de Creative Team Award en werden Overall Winner van de JOICO School Contest 2022.

Christophe Baudesson, Director of Direct Markets bij JOICO, beklemtoonde dat JOICO de organisatie van de School Contest hoog in het vaandel draagt omdat het wil investeren in de jeugd en dus ook in de toekomst van het prachtige kappersvak. Enkele trouwe partners van de contest zorgden voor prachtige prijzen. Bedankt Line Scissors, Febelhair & Strings & Things.