Weekend Hair Dry Shampoo

Weekend Hair

Dry Shampoo

Neem een welverdiende pauze van het tijdrovende wassen en föhnen van je haar zonder in te boeten aan stijl. Met Joico Weekend Hair Dry Shampoo blijft je kapsel niet alleen langer zitten, maar verdubbel je ook de levensduur van de haarkleur om grote kleurvervagingen te voorkomen. Deze tijdbesparende spray bevat olie-absorberende en volumegevende ingrediënten voor een prachtige, pas gewassen volheid en geeft je ELKE dag fris, schoon en fluweelzacht #weekendhair.

Waarom je het geweldig zult vinden

Absorbeert onmiddellijk overtollige olie bij de wortels

Haar voelt fris en schoon aan

Bij elke aanraking houdt de ingekapselde geur het haar de hele dag fris en schoon

Haarkleur gaat 2x langer mee*

Haar voelt fluweelzacht aan

Zorgt voor licht volume en textuur

*Bij gebruik van JOICO Weekend Hair Dry Shampoo om de andere wasbeurt vs. dagelijkse shampoo en conditioner

Gebruik

Aanwijzingen: Goed schudden. Houd 20-30 cm van de hoofdhuid en spray lichtjes voor een gelijkmatige dekking. Masseer met je vingertoppen door het haar. Breng over het hele droge haar aan voor extra zachtheid en volume.

Wat zit erin?

RIJSTZETMEEL

Een fijn, natuurlijk poeder dat olie absorbeert bij de wortels en tegelijk zorgt voor licht volume en zachtheid, waardoor het haar schoon en fris aanvoelt

BENTONIETKLEI

Voorkomt klonters en zorgt voor een gelijkmatige nevel. Het werkt ook als een secundair absorptiemiddel om vettige wortels te voorkomen.

INGEKAPSELDE GEUR

Een unieke methode die een frisse geur afgeeft wanneer je je haar aanraakt of borstelt. Zo ruikt het de hele dag fris en schoon.

Reviews

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=”title,date” pagination=”ajax” count=”3″]

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=”terms,title” title=”Submit Your Review”]