HydraSplash Leave-in

HYDRASPLASH REPLENISHING
LEAVE-IN

VOOR FIJN/NORMAAL, DROOG HAAR

Perfect om na shampoo en conditioner in je haar te laten vóór je het föhnt. Geef je haar een dosis hydratatie en voeding voor een heerlijk pluisvrij, soepel, zacht en glanzend resultaat.

Waarom je het geweldig zult vinden

Na het aanbrengen van deze lichte leave-in dorstlesser zie je meteen zichtbare resultaten: hydratatie, glans, zachtheid en minder pluis.

Zorgt voor meer zachtheid en glans

Vermindert pluizig haar

Verzwaart fijn haar niet

Gebruik

Hoewel je HydraSplash Replenishing Leave-In maar een paar seconden hoeft te laten inwerken voordat je het haar föhnt, profiteer je 24 uur lang van de voordelen.

Aanwijzingen: Breng op schoon, vochtig haar een kleine hoeveelheid op de middenlengtes en punten aan. Stijl zoals gewoonlijk.

Wat zit erin?

SMARTRELEASE-TECHNOLOGIE

Een uniek afgiftesysteem op basis van liposomen dat het haar continu voorziet van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling

KOKOSWATER

Kokoswater heeft een natuurlijke, hydraterende werking, zit boordevol vitamine A, C en is een geweldige bron van elektrolyten. Het hydrateert het haar en maakt het licht, verend en gezond.

ZEEKELP

Zeekelp zit vol vitamines en mineralen. Het zorgt voor een doelgerichte hydratatie en cruciale voedingsstoffen voor gezonder uitziend haar.

Reviews

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=”title,date” pagination=”ajax” count=”3″]

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=”terms,title” title=”Submit Your Review”]