Permanent Crème Color

“GEZOND, GEKLEURD HAAR DAT DOOR DE ZON IS GEKUST”

LumiShine transformeert het haar van binnenuit met de baanbrekende ArgiPlex™-technologie en levert een weergaloze glans, langdurige kleur en gezonder uitziend haar. Succes gegarandeerd!

Zorgt voor 2x zoveel glans*

Minder haarbreuk** en 100 % geregenereerd en versterkt haar***

Voedende bescherming die vocht, zachtheid en glans vasthoudt tot 30 wasbeurten****

* vs. onbehandeld, beschadigd haar
** Haarbreuk bij beschadigd haar met K-Pak. Color Therapy™ Shampoo en Conditioner vs. niet-verzorgende shampoo
*** vs. haarkleur zonder ArgiPlex
**** Als hierna K-Pak wordt gebruikt. Color Therapy™ Shampoo en Conditioner

LumiShine biedt kleurspecialisten de eenvoudigste oplossing voor elke salonbehandeling en voor elk haartype. Daarom zul je LumiShine geweldig vinden…

HET IS EENVOUDIG! Een prachtige kleur in drie eenvoudige stappen: consultatie, formulering en applicatie.

HET IS VOORSPELBAAR... BETROUWBAAR... EN SUPERDUIDELIJK! Een volledig kleurenpalet van perfect op elkaar afgestemde kant-en-klare kleuren die je met elkaar kunt mengen. Creëer iedere keer de perfecte kleur direct uit de tube (of fles).

HET RUIKT HEERLIJK! LumiShine is geformuleerd met JOICO's exclusieve Gentle Fresh Fragrance-technologie. Deze gepatenteerde combinatie van moleculen neutraliseert de ammoniakgeur in de lucht en hult kleurbehandelingen in frisse, kalmerende noten van bergamot, iris en sandelhout. Klanten hebben zich nog nooit zo ontspannen gevoeld in een salon.

JOICO’s eerste met collageen verrijkte, permanente crèmekleuring blaast nieuw leven in het haar en laat het er jonger uitzien.

Nieuw

LUMISHINE
ASH ASH SERIE

Maak geeltinten verleden tijd met de NIEUWE Ash Ash Series van LumiShine: zeven prachtige, koele tinten als permanente crèmekleuring en demi-permanente vloeibare kleuring die speciaal zijn ontworpen om ongewenste, warme tinten te neutraliseren.

LUMISHINE ASH ASH

Video Tutorials