Luster Lock Treatment

K-PAK Color Therapy Luster Lock

K-PAK Color Therapy
Instant Shine & Repair Treatment

Dit product is de sleutel tot je hart! Deze wonderkuur voor gekleurd haar onthult het geheim van buitengewone intensiteit, herstelt het haar op een intensieve manier en zorgt voor een stralende glans, terwijl je haarborstel door je haren glijdt. Na één behandeling heb je al #lustworthylocks.

Waarom je het geweldig zult vinden

Met slechts één behandeling ontgrendelt deze intensieve wonderkuur een buitengewone kleurintensiteit, spiegelachtige glans en lokken die er niet alleen gezonder uitzien, maar ook sterker zijn*. Een behandeling die meteen resultaat oplevert en fantastisch is voor gekleurd haar.

Verbetert de kleurintensiteit

9x sterker haar

89% minder haarbreuk

Haar ziet er meteen gezonder uit

Gebruikswijze

Aanwijzingen: Breng op schoon, vochtig haar aan. Laat 2 tot 5 minuten inwerken, spoel uit en stijl zoals gewoonlijk. Als pre-shampoo: Breng op droog haar aan, laat 2 tot 5 minuten inwerken en gebruik daarna de shampoo zoals gewoonlijk.

Wat zit erin?

Naast de innovatieve JOICO SmartReleaseTM-technologie werken de belangrijke ingrediënten in de K-PAK Color Therapy-lijn fantastisch samen om kleurvervaging en schade tegen te gaan en de prachtige kleur te behouden voor een onmiddellijke haartransformatie.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Afrikaanse Mongongo-olie: een rijke bron van vitamine E, de natuurlijke bescherming tegen vervaging omdat het lipiden aanvult.

Arganolie: een krachtige bron van vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren die het haar diep hydrateren en voeden.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review

Instagram Love

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Envy Hair Care. (@envyhaircare) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elegance hair salon (@elegancehair) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joico (@joico) on