K-Pak Color Therapy Conditioner

K-PAK Color Therapy Color-Protecting Conditioner

Kiezen voor een shampoo die je nieuwe, mooie kleur niet vervaagt is één ding, maar met een aanvullende conditioner heb je nog meer succes. Het beschermt niet alleen de kleur, maar hydrateert en herstelt tegelijk het haar. Klinkt als de perfecte haartherapie, toch?

Waarom je het geweldig zult vinden

Gebruik hierna deze kleurbehoudende conditioner. Onze extra voedende formule beschermt de kleurintensiteit en hydrateert tegelijk om het haar te versterken en haarbreuk te verminderen.

Herstelt en beschermt het haar voor een langdurige, levendige kleur

Verdubbelt de bescherming tegen haarbreuk

Zorgt voor meer glans

Hydrateert het haar en verbetert de elasticiteit en kambaarheid

Gebruik

Met deze kleurbehoudende conditioner glijdt je kam in een mum van tijd door je haar.

Aanwijzingen: Breng een kleine hoeveelheid op schoon, vochtig haar aan. Laat 1 tot 2 minuten inwerken. Spoel uit. Gebruik samen met K-PAK Color Therapy Color-Protecting Shampoo voor het beste resultaat.

Wat zit erin?

Naast de innovatieve JOICO SmartReleaseTM-technologie werken de belangrijke ingrediënten in de K-PAK Color Therapy-lijn fantastisch samen om kleurvervaging en schade tegen te gaan en de prachtige kleur te behouden voor een onmiddellijke haartransformatie.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Afrikaanse Mongongo-olie: een rijke bron van vitamine E, de natuurlijke bescherming tegen vervaging omdat het lipiden aanvult.

Arganolie: een krachtige bron van vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren die het haar diep hydrateren en voeden.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review