K-Pak Color Therapy Color-Protecting Shampoo

K-PAK Color Therapy Color-Protecting Shampoo

Een milde reiniger die het haar niet uitdroogt en ervoor zorgt dat de kleurintensiteit twee keer zo lang aanhoudt. Een baanbrekende shampoo die de kleur behoudt en tegelijk het haar beschermt tegen toekomstige schade.

Waarom je het geweldig zult vinden

Deze kleurbehoudende shampoo verwijdert vuil en resten uit het haar en is tegelijk mild voor gekleurd haar. Dankzij het rijkelijke schuim blijft de kleurintensiteit langer behouden en wordt bij elke wasbeurt toekomstige schade tegengegaan.

Milde reiniging voor gekleurd haar

Betere elasticiteit en meer glans

Herstelt en beschermt het haar

Gebruik

Aanwijzingen: Was met shampoo, spoel uit en herhaal indien nodig. Gebruik hierna K-PAK Color Therapy Color-Protecting Conditioner.

Wat zit erin?

Naast de innovatieve JOICO SmartReleaseTM-technologie werken de belangrijke ingrediënten in de K-PAK Color Therapy-lijn fantastisch samen om kleurvervaging en schade tegen te gaan en de prachtige kleur te behouden voor een onmiddellijke haartransformatie.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Afrikaanse Mongongo-olie: een rijke bron van vitamine E, de natuurlijke bescherming tegen vervaging omdat het lipiden aanvult.

Arganolie: een krachtige bron van vitamine E, antioxidanten en essentiële vetzuren die het haar diep hydrateren en voeden.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review

Instagram Love

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joico (@joico) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JOICO MALAYSIA (@joicomy) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joico Chile (@joicochile) on