K-Pak Clarifying Shampoo

K-PAK Clarifying Shampoo

K-PAK Clarifying Shampoo is goud waard wanneer je je haar een detox wilt geven met een milde maar effectieve formule die reinigt zonder in te boeten aan glans. Deze unieke, diep reinigende shampoo verwijdert sporen van chloor, mineralen en hard water, en levert tegelijk vocht, glans en gladheid om nat haar te kunnen kammen.

Shop Now

Waarom je het geweldig zult vinden

Deze diep reinigende detoxshampoo effent het pad voor glanzend, verend en gezond uitziend haar door op een milde en doeltreffende manier resten en vuil te verwijderen die stylingproducten, chloor, hard water en vervuilende stoffen kunnen achterlaten.

Ontdoet het haar van hard water, chloor en mineralen

Beschermt het haar tegen vervuilende stoffen

Gebruik

Timing is het allerbelangrijkst, vooral als je alle ongewenste resten uit je haar wilt verwijderen. Bij K-Pak Clarifying Shampoo telt elke minuut.

Aanwijzingen: Maak het haar goed nat (volledig nat maken voor het beste resultaat). Breng het product aan en laat schuimen. Laat tot vijf minuten inwerken voor de beste reiniging. Spoel uit en gebruik hierna de K-PAK Reconstructing Conditioner of de K-Pak Reconstructor en de K-Pak Hydrator.

Wat zit erin?

Naast onze eigen briljante innovatie, de SmartRelease-technologie, bevat K-Pak specifieke, belangrijke ingrediënten die fantastisch samenwerken om het haar te herstellen en te versterken waar nodig.

Keratine: een beschermend eiwit dat actief schade in het haar opspoort en herstelt door de verloren eiwitten te vervangen.

Guajava-vruchtextract: beschermt het haar tegen schadelijke vrije radicalen en zorgt voor een gemakkelijke styling. Boordevol antioxidanten en lycopeen die het haar beschermen tegen UV-schade.

Teunisbloemolie: een rijke bron van omega 6 en gammalinoleenzuur, een essentieel vetzuur dat het haar voedt en gezonder maakt. Herstelt de glans, flexibiliteit en kambaarheid van het haar en brengt het vochtgehalte weer op peil.

SmartRelease-technologie: ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van rozenbottelolie, arginine en keratine om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

Reviews

[site_reviews assigned_to=”post_id” hide=”title,date” pagination=”ajax” count=”3″]

[site_reviews_form assign_to=”post_id” hide=”terms,title” title=”Submit Your Review”]