Blonde Life Masque

Blonde Life
Brightening Masque

Dit magische verzorgingsmasker hydrateert, verzacht en licht blond haar op door sporenelementen te neutraliseren die dofheid en geeltinten veroorzaken. Niet zwaar, niet vettig, alleen kleurechte, kristalheldere tinten tot in de perfectie.

Waarom je het geweldig zult vinden

Hydrateert gebleekt, behandeld of sterk opgelicht blond haar meteen

Meer zachtheid en glans

Glanzend en stralend haar

Neutraliseert chloor en verwijdert sporenelementen

Gebruik

Aanwijzingen: Breng een rijkelijke hoeveelheid op vochtig, pas gewassen haar aan. Laat 3 tot 5 minuten inwerken. Spoel uit. Gebruik 1 tot 2 keer per week.

Wat zit erin?

Natuurlijke, exotische oliën in combinatie met onze krachtigste, herstellende ingrediënten voor glanzend, gehydrateerd en gezond uitziend blond haar.

SMARTRELEASE-TECHNOLOGIE

Ons unieke afgiftesysteem op basis van liposomen voorziet het haar continu van drie krachtige ingrediënten voor gezond haar, rozenbottelolie, arginine en keratine, om het te herstellen, te versterken en te beschermen tegen alle effecten van dagelijkse styling.

ARGININE

Tijdens het blonderen verliest het haar veel arginine. Dit natuurlijke aminozuur zorgt voor meer elasticiteit, versterkt en regenereert opgelicht haar om haarbreuk tegen te gaan.

TAMANU-OLIE

Deze waardevolle hydraterende en voedende olie zit boordevol essentiële vetzuren en omega 6 en 9. De olie laat het haar glanzen, beschermt de kleur en maakt broze lokken bij iedere behandeling gladder.

MONOI-OLIE

Deze olie is rijk aan essentiële vetzuren en is een exotische mix van kokosolie en tiarébloemextract om elke haarlok te voeden en te beschermen:
• vervangt essentieel vocht van binnenuit en levert zachtheid, elasticiteit en body.
• maakt het haaroppervlak van buitenaf glad, temt pluizig haar en beschermt tegen droogheid en schadelijke omgevingsinvloeden.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Submit Your Review

Instagram Love

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monde De Beauté (@monde_debeaute) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Terra Nova Salon & Day Spa (@terranovasalon) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joico (@joico) on